26 Kasım 2012 Pazartesi

Erebos-Ursula Poznanski

  -Erebos-


Çevirmen:İlhan Yabantaş

Sayfa Sayısı: 480

Yayınevi: Pegasus




Arka Kapak:

Bu bir oyun,

Seni izliyor,

Seninle konuşuyor,

Ödüller dağıtıyor,
Seni test ediyor,
Tehditler savuruyor,
Onun tek bir amacı var:
Seninle oyun oynamak istiyor.

Oyuncularıyla oynayan bir oyun!
Bu oyunu oynayacak kadar cesur musunuz?

Aklınızı sürekli meşgul edecek, etkisinden günlerce kurtulamayacağınız ve size baştan sona tırnaklarınızı yedirtecek kadar sıradışı,gizemli,heyecan ve gerilim yüklü bir roman arıyorsanız EREBOS tam size göre...

***
Benim Yorumum:
Erebos bir bilgisayar oyunu.Ama öyle sıradan bir oyun değil.Oyuncularıyla oynayan bir oyun.Evet şimdi bir bilgisayar oyunu ile ilgili bir kitap en fazla neleri anlatabilir diye düşünüyor olabilirsiniz.Cevabım ise ustalıkla kurgulanmış,her olayı en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş ve tüm bunlar yazarın özgün yazma yeteneğiyle birleşmiş desem fazla abartmış olmam sanırım.

Kitabın konusuna gelecek olursak :

11 Kasım 2012 Pazar

31. ULUSLARARASI İSTANBUL KİTAP FUARI


Malum kitap sever herkesin heyecanla beklediği 31. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'na sayılı günler kaldı.17-25 Kasıım tarihleri arasında yapılacak olan kitap fuarına ilginin büyük olacağı şimdiden belli oluyor.Herkes yavaş yavaş almak istediği kitapların listesini oluşturmaya başladı bile.Mai Kalem olarak bizde internette yorumlarını okuduğumuz ve beğendiğimiz birkaç kitap ismi çıkardık.Bilgi edinmek isteyen ya da henüz hangi kitabı alacağı konusunda kararsız kalanlar için Mai Kalem olarak beğendiğimiz birkaç kitaptan bahsetmek istiyorum.Böylece herkes bu kitaplar hakkına birazda olsa fikir edinmiş olacaktır.Almayı düşündüğüm kitapların listesi ve kitap hakkında yorum ve içerikler işte burada:



2 Kasım 2012 Cuma

Melez Dosyaları-Rick Riordan


Percy Jackson ve Olimposlular serisinin ana kitaplarından olmayan ama serinin 4. ve 5. kitapları arasında geçen olayları anlatan bu kitap oldukça eğlenceli ve macera dolu bir kitaptı.

Kitap içerisinde Percy ve arkadaşlarının Titan Kralı Kronos'a karşı savaşmadan önce yaşadıkları olayları,diğer karakterlerin söyleşilerini ve Olimpos tanrılarından bazılarının resimli posterlerini içeriyor.


Ben kitabı beğendim,seri bittiği için üzülenler için bu fantastik dünyaya tekrar adım atmak bence herkes için eğlenceli ve bir o kadar da macera içerisinde geçecektir.


Son olarak kitap hakkında bilgi edinmeniz için arka kapak yazısını paylaşmak istiyorum.


Arka Kapak:


''Melez Kampı başkatibi Rick Riordan'ın hazırladığı bu kılavuz kitap sana rehberlik etmenin yanı sıra Percy Jackson'ın daha önce yayınlanmamış üç yeni macerası, kamptan en sevdiğin karakterlerle eğlenceli söyleşiler ve daha pek çok şey içeriyor.
Beş kitaplık Percy Jackson ve Olimposlular serisinin dışında yer alan bu kitaptaki öyküler, Labirent Savaşı ile Son Olimposlu kitapları arasındaki zaman diliminde geçiyor. Genç yarı tanrılar Kronos'la savaşmadan önce neler yaşadılar, birbirleri hakkında neler söylediler, hepsini öğreneceksin. Percy Jackson'in dünyasindaki her şeye hakim olmak ve otoriteni konuşturmak istiyorsan bu kitabı kaçırmamalısın.
Melez Dosyaları, sevilen karakterlerin resimli kimlik bilgileri ve Olimpos tanrılarının güç çizelgesi ile birlikte genç bir yarı tanrı için tehlikelerle dolu bu dünyada hayatta kalmanın ipuçlarını veriyor.''

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: Support@templateism.com

Our Team Memebers