27 Nisan 2013 Cumartesi

Safkan | Jennifer L. Armentrout - Kitap Tanıtımı


Melez Sözleşmeleri 2 Safkan

Yazar: Jennifer L. Armentrout
Çevirmen: Bilge Nihan Zileli Alkım
Yayınevi: DEX
Sayfa Sayısı: 412

Bir yanda ihtiyaçlar. Bir yanda kader...

Doğaüstü bir yaratık olmak tam olarak muhteşem bir şey değil; özellikle her gittiğin yere "diğer yarının" da gittiği düşünülürse. Seth, eğitimde, ders dışında ve hatta yatak odasında Alexandriayla birlikte ve bu hiç de eğlenceli değil. Aralarındaki bağın kabuslardan uzak kalmak gibi faydaları da var ama Alexin safkan yasak aşkı Aidena olan hisleri üzerinde hiçbir etkisi yok. Ya da Aidenın onun için feda edecekleri üzerinde.

İblisler binayı istila edip öğrencilere saldırınca tanrılar furileri salıyor üzerlerine. Furiler, öğrencilere ve tanrılara karşı en ufak tehdidi ortadan kaldırmakla görevliler, buna Alex ve diğer Apollyon Seth de dahil. Bu sorunlar yetmezmiş gibi, gizemli bir varlık Sethi tehdit ediyor, Alex de tehlikede. İşin içine tanrılar girince bazı kararlardan geri dönmek çok ama çok zor. Alexandria kaderinde yazanla bilinmez arasında bir seçim yapacak. 

Safkan, Melez Sözleşmeleri serisinin ikinci kitabıdır.
Serinin ilk kitabı ''Melez'' hakkındaki yorumum için tıklayın!

20 Nisan 2013 Cumartesi

#Cumartesi İlk 10: En Çok Beğendiğiniz Kitap Kapakları


Sihirli Kitap'n başlatmış olduğu ''Cumartesi İlk 10'' etkiliğine bende katılmak istedim.Bu etkinlikte her cumartesi farklı ''en'' lerden oluşan başlıklar altında en çok beğendiğimiz ilk 10 şeyi sıralıyoruz.Bu hafta ise ''en çok beğendiğimiz kitap kapakları'' başlığı altında ilk 10'umuzu paylaşıyoruz.Daha fazla bilgi için tıklayınız!

Lafı fazla uzatmadan benim en çok beğendiğim fantastik ağırlıklı olan kitap kapaklarına bir göz atalım:

15 Nisan 2013 Pazartesi

Açlık Oyunları:Ateşi Yakalamak'ın Fragmanı Yayınlandı!


Evet herkesin merakla beklediği Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak filminin fragmanı yayınlandı.Fragmandan birkaç gün önce ise filmden kareler yayınlanmaya başlanmıştı.Resimlere yazının devamında ulaşabilirsiniz.Fragmanı gerçekten harikaydı.Bu da demek oluyor ki bu sene Ateşi Yakalamak yine listelerden 1 numaraya yükselecek gibi gözüküyor!

Peki siz fragman hakkında neler düşünüyorsunuz?Lütfen filmden yayınlanan kareler ve fragman hakkında düşüncelerinizi benimle paylaşın.

Filmden kareler:

10 Nisan 2013 Çarşamba

Sentinel'in Kapak Tasarımı Yayınlandı!

Melez Sözleşmeleri serisi ile tanıdığımız yazar Jennifer L. Armentrout'un,serisinin okuduğum ilk kitabını daha önce burada yorumlamıştım.Serinin ilk kitabını oldukça beğenmiş ve 5 puan vermiştim.Özellikle de serinin kapak tasarımları oldukça göz alıcıydı.İşte bu harika kapak tasarımlarının sonuncusu olan yani serinin son kitabı 'Sentinel'in kapak tasarımı geçtiğimiz günlerde yayınlandı.

Kitabın ve serinin daha önceki kapak tasarımlarına yazının devamında ulaşabilirsiniz.


Serinin ilk 4 kitabının kapak tasarımı.

Serinin son kitabının kapak tasarımı.

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: Support@templateism.com

Our Team Memebers