28 Ekim 2014 Salı

Yorum: Son İsyan | James Dashner

'' Her Şeyin Sonu Geldi! ''

Kitap:Son İsyan
Yazar:James Dashner
Yayınevi:Pegasus Yayınları
Sayfa Sayısı:384
Tür:Distopya
Puan:3/5
Her şeyin sonu geldi! 
İSYAN, Thomas'ın her şeyini almıştır: hayatını, anılarını ve sonunda arkadaşı olan Kayranlıları. Ama artık sona ermiştir. Son bir testin ardından Deneyler tamamlanmıştır. 
Kurtulan olacak mı? Ama İSYAN, Thomas'ın onların düşündüğünden çok daha fazlasını hatırladığını bilmemektedir. Ve Thomas artık söyledikleri tek kelimeye bile inanmayacaktır! 
Gerçek dehşet verici olacak. Thomas Labirent'i yenmiş, Alev'de hayatta kalmıştır. Arkadaşlarını kurtarmak için her türlü riski göze alacaktır. Ancak bu kâbusu sona erdirecek tek şey, gerçeğin ta kendisidir. Artık yalan yok. 

16 Ekim 2014 Perşembe

Yorum: The 100 | Kass Morgan

''İnsanlığın Geleceği Onları Elinde.''

Kitap:The 100
Yazar:Kass Morgan
Yayınevi:Go! Kitap
Sayfa Sayısı:300
Tür:Bilimkurgu
Puan:4/5
Onlar Yalancı, Onlar Hırsız, Onlar Asi, Onlar Kahraman Onlar İnsanlığın Kaderini Belirleyecek 100 Genç...
Yaşanan nükleer felaket dünyanın sonunu getirmiş, bu büyük felaketten sağ kurtulan insanlar 300 yıl boyunca Dünyanın yörüngesindeki bir uzay gemisinde varlıklarını sürdürmüştür. Tükenmeye yüz tutan kaynaklarla koloniyi ayakta tutmaya çalışan yöneticiler, nüfusu kontrol altında tutmak için en sert tedbirleri almakta, hafif suçlar için bile idam cezası uygulanmaktadır. Öyle ki çocuk suçlular on sekiz yaşına geldiklerinde idam edilmektedir. Ama ölümlerini bekleyen bu gençlerin artık çok önemli bir görevi vardır. Gözden çıkarılmış genç suçlulardan oluşan 100 kişilik bir ekip, geçen zaman içinde yerleşime hazır hale gelip gelmediğini test etmek için Dünyaya gönderilecektir. Koloninin geleceği, onların elindedir. 
100 ekibi farklılıklarını, geçmiş hesaplaşmalarını bir kenara bırakıp birleşmeli ve bilinmezlerle dolu Dünyada hayatta kalmaya çalışmalıdır. Ama ihanetler, sırlar, henüz bitmemiş ve yeni başlayan aşklar gün yüzüne çıktıkça bir arada kalmaları gittikçe zorlaşacaktır.

3 Ekim 2014 Cuma

15.KCBT: Kaplan Laneti | Colleen Houck - Yorum


Kitap:Kaplan Laneti
Yazar:Colleen Houck
Yayınevi:Artemis Yayınları
Sayfa Sayısı:440
Tür:Macera
Puan:4/5
"Ölmek üzereydim. Biliyordum. En azından artnmıyordu. Sadece, onu sevdiğimi söylemek istiyordum.Ama sonra birden karanlık beni ele geçirdi…" 
"Tatlı bir aşk hikâyesi ve kalbinizi sıkıştıracak bir macera. Daha ilk birkaç sayfada kendimi çığlık çığlığa tırnaklarımı yerken buldum. Kısacası, Kaplan Laneti sihirli!"-Becca Fitzpatrick New York Times çoksatarı yazar-


Merhaba! Uzun zamandır bizim ve çoğu kişinin merak ettiği bir kitap ile karşınızdayız. Ve nasip oldu ki bu kitaba bir blog tur düzenledik. Hangi kitaptan mı bahsediyorum? Tabi ki Kaplan Laneti kitabından. Gerek kapak tasarımı ile gerek ise konusu ile çoğu kişinin ilgisini çekmişti bu kitap. Biz de Canavarlar ekibi olarak keyif alarak okuduk ve size güzel bir tur hazırlamaya çalıştık. Tüm bunları neden mi anlatıyorum, aslında ben de bilmiyorum sanırım direkt kitap yorumu ile başlamamak için biraz muhabbet etmek istedim :D

Her neyse gelelim kitabın konusuna ve yorumuma. Her ne kadar elimden geldiğince güzel ve yerinde bir yorum yazmaya çalışacak olsam da mutlaka unutacağım veya atlayacağım kısımlar olacaktır. Şimdiden kusura bakmayın.

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: Support@templateism.com

Our Team Memebers