28 Şubat 2013 Perşembe

Jo Nesbo | Nemesis-Tanıtım

Evet,sanırım blogger olan herkesin blog turları hakkında az da olsa bir fikri vardır. Blog turlarında bloglar bir kitabı inceleyip kitap hakkındaki yorumlarını paylaşıyorlar,yazar tanıtımı yapıyorlar,ön okuma hazırlıyorlar.Ve tabi bazen de kitabı birkaç takipçilerine hediye etmek için çekiliş düzenliyorlar.

İşte bu blog turlarından biri olan Kitap Oburları'nın geçen günlerde yapılan blog turunu bende takip ediyordum.İnceledikleri kitap ise Jo Nesbo'nun Nemesis adlı polisiye romanıydı.Blog turu tamamlandıktan sonra da kitap için bir çekiliş hazırlamışlar.Kısaca bende bu çekilişe katılmıştım ve sonuçlar açıklanınca da kazandığımı öğrendim.Kitapta bugün elime ulaştı.

Kitabı en kısa zamanda okuyup blogta yorumunu paylaşmaya çalışacağım.O zamana kadar kitabın tanıtm kısmına yazının devamında ulaşabilirsiniz.Tekrardan Kitap Oburlarına teşekkür ederim :)


İşte Jo Nesbo'nun Nemesis kitabının tanıtımı:
Kitabın Adı : Nemesis
Orijinal Adı : Nemesis
Yazar : Jo Nesbo
Serinin Adı : Harry Hole
Seri Kitap Numarası : 4

Tür : Polisiye, Gerilim
Yayıncı : Doğan Kitap
Fiyatı : 29 TL
Sayfa Sayısı : 516

Yayın Tarihi : Ocak 2013



"İntikam arındırır"
Çağdaş polisiyenin en etkileyici baş kahramanlarından Harry Hole ile tanışın...
Oslo'da bir banka soygunu sırasında banka görevlisi öldürülünce, Dedektif Harry Hole soruşturmaya dahil olur. Harry, hiçbir iz bırakmayan soyguncunun peşindeyken, eski kız arkadaşı Annanın yemek davetini kabul eder. Akşam yemeğinin ertesinde kendi evinde uyandığında, son 12 saatte neler olduğunu anımsayamadığını fark eder. Anna ertesi gün ölü bulunur, çok geçmeden o geceden haberdar olan biri Harry'i tehdit etmeye başlar. Harry Hole hem kendini temize çıkarmak, hem de devam eden banka soygunlarını durdurmak zorundadır.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: Support@templateism.com

Our Team Memebers