10 Mayıs 2013 Cuma

#Haberler: Divergent ve Melez Sözleşmeleri

Blogta Haberler  kısmında paylaşmış olduğum kitaplardan ve filmlerinden gelen haberlere yenileri de eklenince bende bunları sizinle paylaşmak istedim.Haberler arasında yurtdışında ve ülkemizde de oldukça takipçisi olan Divergent/Uyumsuz serisi ve Melez Sözleşmeleri serisi hakkından bilgiler var.İsterseniz hemen bu haberler neymiş bir göz atalım:



Daha öncelerde Divergent'ın film uyarlaması yapılacağına dair dedikodular etrafta dolaşıyordu.Zaten bir süre önce de film için oyuncu seçimlerinin yapıldığını blogta duyurmuştum.Geçen günlerde ise filmden ilk fotoğraf paylaşıldı.Kitabı okuyanlar bilirler burda Beatrice Prior'ın eğitiminden bir sahne görüyoruz.Böyle resimler devam etmeye geldikçe bende paylaşmaya devam edeceğim.Anlaşılan bizi harika bir film bekliyor!


***
Divergent hakkındaki diğer bir haberimiz ise serinin 3. ve son kitabının kapak tasarımının yayınlanmasıydı.İşte serinin son kitabı ''Allegiant''ın kapak tasarımı!

***

Son haberimiz ise Jennifer L. Armentrout'un Melez Sözleşmeleri hakkında.Evet geçtiğimiz günlerde yayın hakları DEX kitabın elinde olan serinin ara kitaplarından/novella olan bir kitabın basılacağına dair bir haber yayınlamaları oldu.DEX bu haber ile kalitesini bir kez daha konuşturdu bana göre ;) İşte serinin novella kitabı ''Elixir''ın kapak tasarımı!

Başka bir kitap ve film uyarlamaları haberinde görüşmek üzere.

2 yorum:

  1. Uyumsuz'un filminden bir kare görünce bayıldım diyebilirim. Harika bir haber oldu ve ayrıca son kitabının kapağı da çok hoşuma gitti :)

    Melez sözleşmelerini okuyamadım bir türlü ama mutlaka beklemede benim için fırsatım olduğunda ilk okuyacağım kitap. Eh Dex'ten bomba habere de söz diyecek yok! :D

    YanıtlaSil
  2. Evet Uyumsuz'u bende sabırsızlıkla bekliyorum. Yakından takip ettiğim bir seri Divergent. :)

    Melez Sözleşmelerinin ilk kitabını ise blogta yorumlamıştım. İkinci kitabın yorumu ise haftaya eklenecek. Seri hakkında bilgi almak istersen yorumları okuyabilirsin ;)

    YanıtlaSil

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: Support@templateism.com

Our Team Memebers