16 Kasım 2013 Cumartesi

4.Kitap Canavarları Blog Turu:Ötekiler Arasında | Jo Walton - Önokuma+Tanıtım Videosu


Kitap Canavarları ile Blog Turları olarak yine harika bir kitapla karşınızdayız.4.blog turumuzda Jo Walton'un yazdığı Ötekiler Arasında kitabını inceliyoruz.Ben ise bugün kitabımızın tadımlık önokuması ve kendi hazırladığım 'Kitap Tanıtım Videosu' ile karşınızda olacağım.Hadi o zaman önce önokumaya sonra da tanıtım videosuna geçelim.Bu arada 3 kişiye kitabımızı hediye edeceğimiz çekilişimize katılmayı da unutmayın!

-Tur Takvimimiz-

-Önokuma-




-Tanıtım Videosu-
(Video açılmazsa buradan izleyebilirsiniz.)

-Çekiliş-
a Rafflecopter giveaway

4 yorum:

  1. Her şey çok harika, gerçekten muhteşem bir kitabın blog turu yapılıyor ve keyifle takipteyim. Umarım kazananlardan biri olurum, sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. https://www.facebook.com/sugibisade/posts/10201821593915287
    https://twitter.com/10Sanem

    katıldım

    YanıtlaSil
  3. MERHABA,
    ben rafflecopter ın cogu şartını dün yerine getirmiştim, bugün paylaşım haklarının yanı sıra yine birçoğu aktifleşmiş , tekrar enterladım begendigim sayfaları ,ve bir tanede bloğu , bunlar bir defaya mahsussa ek hak vermeyin, bu arada twitterda da paylaşıyorum 10 takipçimin sanırım 9 u sayfa umarım sorun olmaz, ve bloglara ulaşımda hata veriyor sadece birini halledebilmiştim blogların sanırım dün o da en üsttekiydi galiba , en alttaki blog bu sayfa galiba ccünkü ona da link üzerinden ulaşamadım ve ismimi girdim(mavi kalemi takip et yazana ) ...bidolukitapa da Google dan arattırıp katıldım , bunlara bakarsanız memnun olurum ..yanlış olmasın . hak geçmesin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Emine Hanım,evet siz söyleyince hemen baktım ve bloglara ulaşmada bir sorun var sanırım.Uyarınız için teşekkür ederim.Siz blogları takip et kısmında blogların linklerini bularak isterseniz nette arayıp öyle takibe alabilrsiniz,daha sonrada hangi ad ile takip ettiğinizi rafflecoptera yazabilirsiniz.Bu aksaklık yüzünden özür dileriz ve uyarınız için de tekrar teşekkür ederiz.

      Sil

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: Support@templateism.com

Our Team Memebers