17 Haziran 2014 Salı

Kitap Alışverişi:Yeni Okuma Listem

3 gün önce Kitapyurdu internet sitesinden küçük bir kitap alışverişi yapmıştım.Ve bugün de kargom ulaştı.Dünki yazımda da bahsettiğim gibi bu alışverişte 4 tane kitap satın aldım.Bu kitaplarda uzun zamandır okumayı istediğim ama bir türlü fırsat bulamadığım kitaplardı.Aldığım kitaplar sırası ile şöyle:

Mavi Kalem'i Instagram'da takip etmek için tıklayın!

-Aynı Yıldızın Altında: Ülkemizde filminin gösterimine 10 gün kalan kitabı film çıkacana kadar bitirmeyi düşünüyorum.Sonrasında da sıcağı sıcağına filmi izleyebilirim :) O yüzden ilk başlayacağım kitap Aynı Yıldızın Altında.
-Alev Deneyleri: James Dashner'ın yazdığı ve Pegasus Yayınları'ndan çıkan labirent serisinin ikini kitabı.İlk kitap Ölümcül Kaçışı çok beğenmiştim ve devamını merak ediyordum.Okumak için sabırsızlanıyorum diyebilirim.Bu nedenle de Alev Deneyleri listemdeki okuyacağım ikinci kitap olacak.
-Kuralsız: Uyumsuz/Divergent serisinin ikinci kitabı. İlk kitabı okuyalı hayli bir zaman oldu,o yüzden Kuralsız'a başlarken bazı şeyleri unutmuş olabileceğimden dolayı biraz alışma süreci yaşayacağım sanırım.
-Yandaş: Uyumsuz serisinin son kitabı.İnternette final kitabı hakkında çok fazla 'finale uymamış' tarzında yorumlar okudum,bakalım nasıl olacak

İşte şimdilik okuma listem böyle.Bunlar bittikten sonra alacağım kitaplarda aşağı yukarı belli.Onları da sıralamak gerekirse:
-Kuşatma ve Fırtına
-Efsane
-Bela
-Cadıların Keşfi

Şimdilik bu kadar.Hadi ben kaçtım.John Green bekler :D

4 yorum:

  1. Keyifli okumalar , hepsi benim de listemde :)

    YanıtlaSil
  2. Keyifli okumalar :) Yandaş'ı ben de almayı planlıyorum. Alev Deneyleri yorumunu da merakla bekliyorum, ilk kitabın sonunu pek sevmemiştim ama ikinci kitap güzelse seriye devam edebilirim ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Fehiman. Alev Deneyleri'ni Aynı Yıldızın Altında'dan sonra okumayı düşünüyorum. İlk kitabı severek okumuştum ama bende sonunu pek anlayamamıştım. Bakalım devam kitabı nasıl olacak :)

      Sil

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: Support@templateism.com

Our Team Memebers