10 Ağustos 2012 Cuma

Açlık Oyunları Serisi

-AÇLIK OYUNLARI-

Merhabe,bugünki konuyu herkesin beğeniyle okuduğu bir seri olan ''Açlık Oyunları'' ile açmak istiyorum.Açlık Oyunları benimde severek okuduğum ve takip ettiğim bir seridir.Konusu okuduğum zaman bana çok ilginç gelmiş olmalı ki serinin üç kitabınıda yaklaşık olarak 3-4 hafta içinde bitirmiştim.Her neyse gelelim bu başlığı açma sebebime:Açlık Oyunları başlığını açma sebebim,belki benim gibi bu serinin hayranı olan kişiler veya seriyi henüz okumamış ama okumak isteyen kişiler için bilgi alışverişi niteliği taşımasını istememdir.Yazının devamında kendi çekmiş olduğum 'Açlık Oyunları' kitap serimin resimlerini ve yine kendi yaptığım bir kaç photoshop'u görebilirsiniz,ama önce bilmeyenler için serinin arka kapak yazısını paylaşalım.

Arka Kapak
'Bu kitaba o kadar bağımlı kaldım ki, yemeğe çıktığımda bile kitabı yanımda taşıdım ve masanın altında okumaya devam ettim. Hikayesi beni birçok gece uykusuz bıraktı çünkü bitirdiğimde bile, yatakta bu kitabı düşünmeye devam ettim. Açlık Oyunları kesinlikle büyüleyici.'
—Stephenie Meyer

'Elimden bir türlü bırakamadım… Bağımlısı oldum.'
—Stephen King

KAZANMAK ÜN VE TALİH, KAYBETMEK İSE KESİN ÖLÜM ANLAMINA GELİR. BU OYUNUN GALİBİNİN KARNI DOYACAK KAYBEDEN İSE ÖLÜMLE TANIŞACAK… AÇLIK OYUNLARI BAŞLASIN..

Şimdide yukarıda bahsetmiş olduğum serinin resimlerine ve yapmış olduğum photoshoplara bir bakalım:

(NOT:Giflerin bazılarının üzerinde eskiden photoshop yaparken kullandığım 'Zero' ismini görebilirsiniz.Yanlış anlaşılmasın hepsi bana aittir.Zaten başka bir yerden alıncada link belirtiyorum mutlaka.)

-Serinin Kitapları-

Yaptığım Photoshop Çalışmalarım:





(Resimlerin üzerine tıklayarak orjinal boyutlarında görebilirsiniz.)
Umarım herkesin hoşuna giden bir konu olmuştur ve inşallah seri hakkında bilgisi olmayanlar içinde bu başlık aydınlatıcı olmuştur. :)

2 yorum:

  1. Ben de sverek okudum bu seriyi.Photoshop çalışmaların için ellerine sağlık,güzel olmuşlar.KEyifli okumalar.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim.Size de keyifli okumalar :)

    YanıtlaSil

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: Support@templateism.com

Our Team Memebers