6 Ağustos 2012 Pazartesi

''Mai Kalem Açılış''



Uzunca bir düşündükten sonra kendi okuduğum kitapların kendimce yorumlarını ve kritiklerini yapabileceğim blogumu açmaya karar vermiş bulunuyorum.Bu her ne kadar kendi kişisel görüşlerimi içerecek bir blog olacak olsada tabi ki takipçilerinde görüş ve ilgilerini içeren bir yapıya sahip olacaktır.Umarım herkesin iyi ve hoş bir vakit geçirebileceği bir blog olarak kalır.
-MaiKalem

6 yorum:

  1. Hoşgeldin aramıza o halde.Kitap blogları çoğalınca çok seviniyorum.Güzel fikir alışverişleri oluyor.Tavsiyeler üzerine yeni yazarlarla yeni kitaplarla tanışıyoruz.Ne iyi ettin bloğunu açmakla,sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Öncelikle hoşbulduk :) Evet,gerçekten iyi bilgi alışverişi oluyor bu tarz bloglarda.Ayrıca teşekkür ederim.İlk takipçim ve yorum yazan kişisiniz.Umarım bu blog işlerinde bende başarılı olurum. :)

    YanıtlaSil
  3. Hayırlı olsun, gerçekten fikir alışverişi için çok güzel bir ortam. ) Kendi düşünceleriniz kadar başkalarınıda ne düşündüğünü öğrenmiş oluyorsunuz. İyi günler, bol yayınlar.

    YanıtlaSil
  4. Evet gerçektende öyle.Teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  5. Hayırlı olsun diyelim o zaman blogunuza :)) Böyle kitap blogları bende herzaman önce geliyor . Kitap yorumlarını bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  6. Teşekkür ederim. :) Elimden geldiğince güzel kitap yorumları yapmaya çalışacağım.

    YanıtlaSil

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: Support@templateism.com

Our Team Memebers