2 Kasım 2012 Cuma

Melez Dosyaları-Rick Riordan


Percy Jackson ve Olimposlular serisinin ana kitaplarından olmayan ama serinin 4. ve 5. kitapları arasında geçen olayları anlatan bu kitap oldukça eğlenceli ve macera dolu bir kitaptı.

Kitap içerisinde Percy ve arkadaşlarının Titan Kralı Kronos'a karşı savaşmadan önce yaşadıkları olayları,diğer karakterlerin söyleşilerini ve Olimpos tanrılarından bazılarının resimli posterlerini içeriyor.


Ben kitabı beğendim,seri bittiği için üzülenler için bu fantastik dünyaya tekrar adım atmak bence herkes için eğlenceli ve bir o kadar da macera içerisinde geçecektir.


Son olarak kitap hakkında bilgi edinmeniz için arka kapak yazısını paylaşmak istiyorum.


Arka Kapak:


''Melez Kampı başkatibi Rick Riordan'ın hazırladığı bu kılavuz kitap sana rehberlik etmenin yanı sıra Percy Jackson'ın daha önce yayınlanmamış üç yeni macerası, kamptan en sevdiğin karakterlerle eğlenceli söyleşiler ve daha pek çok şey içeriyor.
Beş kitaplık Percy Jackson ve Olimposlular serisinin dışında yer alan bu kitaptaki öyküler, Labirent Savaşı ile Son Olimposlu kitapları arasındaki zaman diliminde geçiyor. Genç yarı tanrılar Kronos'la savaşmadan önce neler yaşadılar, birbirleri hakkında neler söylediler, hepsini öğreneceksin. Percy Jackson'in dünyasindaki her şeye hakim olmak ve otoriteni konuşturmak istiyorsan bu kitabı kaçırmamalısın.
Melez Dosyaları, sevilen karakterlerin resimli kimlik bilgileri ve Olimpos tanrılarının güç çizelgesi ile birlikte genç bir yarı tanrı için tehlikelerle dolu bu dünyada hayatta kalmanın ipuçlarını veriyor.''

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: Support@templateism.com

Our Team Memebers