27 Ağustos 2013 Salı

Sevilen Erkek Karakterler


Evet daha önce okuduğumuz kitaplardaki bayan karakterler arasında favorilerim olanları burada listelemiştim.Şimdi sıra geldi erkek favori karakterleri listelemeye.Bakalım listede kimler varmış.Bu arada lisetede her ne kadar benim sevdiğim ve okuduğum kitapalrdaki karakterler olsa da okumadığım ama sevildiğini düşündüğüm karakterler de yok değil ona göre ;)



-Percy Jackson.

Percy Jackson ve Olimposlular serisini severek okumuştum o yüzden favori ekrek karakterlerimden birisidir Percy :)

*Serinin kitaplarının yorumları için:

***


-Tobias Eaton.

Uyumsuz'da severek okuımuştum Tobias karakterini.Her ne kadar film için seçilen kişiyi karaktere pek yakıştıramasam da sevdiğim bir kitaptı Uyumsuz.

*Uyumsuz kitap yorumum için:


***


-Apollyon Seth.

Jennifer L.Armentrout'un yazdığı Melez Sözleşmeleri serisini bilmeyen yoktur sanırım.Seride ben her ne kadar ''Team Aidan'' olsam da Seth karakterininde oldukça fazla hayranı olduğunu biliyorum.Ama ahh Seth belki Tanrı ktiabında bu kadar kötü olmasaydın seni de sevebilirdim :(

*Serinin kitaplarının yorumları için:



-Daemon Black.

Jenmifer L.Armentrout'un yazdığı bir diğer seri olan Lux serisinden tanıdığımız Daemon Black de oldukça fazla hayranı olan karakterleden.Ben henüz bu seriyi okumadım ama bu karakterin de sevildiğini biliyorum.

Evet işte liste böyle.Eğer sen de böyle bir liste hazırlamak istiyorsan bu postun altına yorum at ya da blogunda böyle bir yazı hazırla ya da Mavi Kalem'in Facebook Sayfası'na bu paylaşım hakkında yorum bırak. :)



7 yorum:

  1. Deamon Black, beni ilk kitapla pek etkileyememişti o yüzden serinin diğer kitaplarını henüz okumadım ama seveni bol :D Geri kalanlara katılıyorum ve müsadenle kendime Jace'i ekliyorum :D Ya da Bones ya da Akiva ya da Ian (göçebe) ya da Kartik! Seçim yapmak çok zor :/

    YanıtlaSil
  2. Daemon dışında hiçbirini tanımıyorum ama Percy ile yakın zamanda tanışacağım :D

    YanıtlaSil
  3. Ben de yaptım! :)

    http://evinizinkitapkurdu.blogspot.com/2013/08/sevilen-erkek-karakterler.html

    YanıtlaSil
  4. Cassel Sharpe, Fred-George Weasley, Travis Maddox, Samwise Gamgee, Dimitri Belikov, Eric Northman şimdilik aklıma gelenler :) Percy de favorilerim arasında ;)

    YanıtlaSil
  5. Ian ve Travis 'i eklesem sorun olur mu :) ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabiki olmaz,herkesin kendine has bir ''Favori Karakterler'' listesi olmalı ;)

      Sil

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: Support@templateism.com

Our Team Memebers